BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 22. august 2008

Bør Børre hete Børre?

Jeg har tidligere skrevet om Børre saken – ungpusen av typen huskatt som fredag den 2. August 2008 dukket opp i hagen en vakker, singel dame (36) i Skodje kommune.

For nye lesere følger en kort oppdatering: Selv om Børre er en katt og følgelig ikke kan tale ga han klart utrykk for at han ønsket både mat, kos og fjerning av 6-7 flått som hadde flyttet inn i pelsen hans. Fornøyd med endelig å få litt TLC igjen, satte Børre seg så til å stirre inn gjennom stuevinduene på residensen og mjaue besatt.

Den unge, single og ressurssterke kvinnen hengte opp lapper over alt. Satte inn annonse i lokalavisen samt satte inn annonse på nett. Hun fikk 2 henvendelser. Klokken kvart på syv en morgen ringte en mann som snakket veldig usammenhengende, men nevnte noe om en katt og en annonse i en avis. Kvinnen var overbevist om at det hennes svoger som tulleringte og pratet like mye tull tilbake. Det viste seg at det ikke var hennes svoger – ei heller var Børre denne mannens katt da hans katt hadde vært død i 5 år. Dette kom frem på slutten av en 10 minutters lang samtale.
Den andre henvendelsen virket mer sannsynlig. En katt hvis beskrivelse passet perfekt på Børre hadde vært til omplassering hos innringerens datter da den klarte å komme seg ut et vindu. Den befant seg derfor på fremmed område og det er ikke usannsynlig at den prøvde å komme seg hjem. Dette skjedde 4 dager før Børre dukket opp i den flotte, sjarmerende, single kvinnens hage.

Dagen etter kom innringer for å se på Børre. Men han var usikker på om det var hans. Han syntes den virket litt større enn hans katt. Men – han hadde jo tross alt ikke sett katten på over to uker, og slike små kattebarn vokser jo ganske hurtig. Dessuten hadde den single, intelligente kvinnen foret ham godt. Men Børre likte ikke å bli beglodd så han sprang til skogs.

Dagen etter tok den snarrådige, single kvinnen og tekstet mannen for å høre om han ville komme og se på katten igjen. Noe han så gjorde. Men han mente at siden det var noe rosa på putene under Børres labber kunne det ikke være hans for hans katt hadde hatt sorte puter.

Random fact: Disse putene blir slitt ettersom katten går på de og fargen slites bort og blir rosa på de mest slitte områdene. Det samme hadde skjedd med den single, dyrevennlige kvinnens katt. Han hadde helt purpurfargede puter på potene da han var innekatt, men etter han ble utekatt ble deler av putene rosa ettersom purpurfargen ble slitt bort. Men til tross for denne informasjonsutvekslingen verken bekreftet eller avbekreftet han at det var hans katt.

Det single varpet av en kvinne spør seg så; Hvor vanskelig er det å kjenne igjen sin egen katt?!

Alt stemmer:
Alder
Det faktum at Børre er sterilisert
Utseende - bortsett fra svartfarge på deler av pote-puter som er slitt bort
Sted - han forsvant fra Skodje sentrum og ble funnet igjen noen kilometer unna.
Tidsperiode - han forsvant tirsdag og ble funnet fredag, og det er akkurat passe til at en liten katt blir litt forkommen
Omstendigheter – han forsvant på et område han er ukjent og det er sannsynlig at han har prøvd å finne veien hjem, men bomma (bummer)


Men ok - om det er slik at ingen vil ha Børre skal han saktens få lov å bo hos den single vidunderkvinnen. I ekte Marte Svennerud ånd skal Børre få lov å bli i huset i skogen. Itj no knussel!

Alle liker Børre svært godt der - bortsett fra kattefrøkenen Bea – som til gjengjeld liker ham svært dårlig. Men hun ser ikke ut til å lide noen nød, hun har nemlig for første gang funnet noen som hun kan bølle litt med.

Denne saken kunne endt lykkelig – Børre har riktignok funnet et godt hjem, men han har dessverre også fått det ulykksalige navnet Børre. Det ble gitt ham på fleip fordi den single, humoristiske kvinnen trodde han bare skulle bo der et par dager til hans rettmessige eier kontaktet henne. Ikke kunne hun vite at ingen ville vedkjenne seg Børre og at navnet derfor skulle bli en permanent løsning.

Det ble, i noen dager, forsøkt med navnet Balder. Men det fungerte dårlig. Han har liksom blitt en Børre. Så i går kveld ble det unisont vedtatt at Børre bør hete Børre.

PS! For uoppmerksomme lesere påpekes det at Børres nye matmor er singel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars...Tenk å hete Børre...Det er jo dyreplageri!

Elin sa...

hoff ja... men han er liksom en Børre nå... det er for sent å snu.. navnet har etset seg inn i ham.